Hiç Yüzü Bile Kızarmadan böyle bir yalanı söyleyebildi. '1999 Depreminde bir hafta haber bile alamadık''

6565 izlenme 20 Şubat 2023
Reklamlar
Hiç Yüzü Bile Kızarmadan böyle bir yalanı söyleyebildi. '1999 Depreminde bir hafta haber bile alamadık'' ayrıca Ecevit'in deprem blgesine bile gitmediğini ileri sürdü.
İYİ parti Milletvekili Aytun Çıray şu cevabı verdi:  Doğru değil ve ayıp. Başbakanlık’taki kriz masası saat 4:30'da faaliyete geçti.  Saat 5’te uyandırılan Ecevit, eşiyle Başbakanlığa geldi.  MGK Kriz Merkezi saat 6’da çalışmaya başladı.  Ecevit heyetle birlikte depremin meydana geldiği 17 Ağustos 1999 günü afet bölgesine gitti. 

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER
*
 Hulki, tüm ahlaki ve etik değerlerini girişdeki ayakkabılığa bırakmış.
*
AKP'nin geç kalmışlığını halka yedirmek için yalan konuşma, halk, ekranlarında neler yaşandı, neler yapıldı veya yapılmadı çok iyi gördü canlı yayınlarda hiç kendinizi parçalamayın halkı kandıracağım diye,boş yere günaha girme. 

Asker görevdeydi. Korkmayıp kışladan çıkarsalardı da kendileri gitmeseydi. Ayrıca yıl 2023 operatörlere ortalama 500TL para ödüyoruz sistem çöktü.O da yetmedi internet kapatıldı. 
*
Yalovada depremi yaşadım ordaymış gibi anlatıyor yazıklar olsun yalan askeri helikopterlerin biri iniyordu top sahasına biri kalkıyordu yaralıları almak için seslerinden yer sallanıyordu asker doluydu yalar okuyan sahada çadırda yattı yalovayı hemen toparladı yalan konuşmayın 
*
Bu tenekeyi görünce  alçalma sınırlarının  sonsuz seviye de olduğunu anlıyor insan..
*
Bu adamın dönüşümünde büyük gariplik var , 
*
Yalan söylüyor deprem sabahı bir çok ilden otobüslerle takviye polis kuvvetleri gönderildi. Silahlı kuvvetler hemen enkaz kaldırma işlerine girişti. Yardımlar çığ gibi intikal ettirildi. 2 gün sonra seyyar baz istasyonları kuruldu.
*

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçime 10 gün kala anket şirketlerinin yorumları Bahçeli: 'Koray Aydın'ın sözleri gaf değildi' Su zammını bahane ederek Ekrem İmamoğlu'na saldıranlar arasına İsmail Küçükkaya'da katıldı Melih Gökçek'in kanalı Mansur Yavaş'a karşı röportaj yapmak isterken faka bastı