All News
16 Nisan 2022 ( 91 izlenme )
Reklamlar

Instagram add your birthday ne demek? Instagram neden doğum günü istiyor?

Instagram add your birthday ne demek? Instagram neden doğum günü istiyor?

Gece saatleriyle birlikte Instagram kullanıcıları add your birthday uyarısıyla karşı karşıya kaldı. Konu hakkında bilgi almak isteyen milyonlarca kullanıcı arama motorları üzerinden araştırmaya başladı. Yapılan açıklamalar merak ediliyor. Peki, Instagram ad your birthday ne demek? Instagram neden doğum günü istiyor? İşte bilgiler.

Sosyal medya platformu Instagram'da yaşanan son gelişme kullanıcıları şaşırttı. Sabah saatleriyle birlikte profiline giriş yapmak isteyen kullanıcılar doğum günü ekleme durumuyla karşı karşıya kaldı. Peki, Instagram add your birthday ne demek? Instagram neden doğum günü istiyor? İşte detaylar...

INSTAGRAM ADD YOUR BİRTHDAY NE DEMEK?

Instagram kullanıcılarından hesabına doğum gününü eklemesini ve onaylamasını istiyor.

INSTAGRAM NEDEN DOĞUM GÜNÜ İSTİYOR?

Instagram'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Bir Instagram hesabınızın olabilmesi için, çoğu ülkede en az 13 yaşında olmanız gerekir.

Doğum günü bilgisini, yaşı tutmayan kişilerin Instagram'ı kullanmadığından emin olmak için istiyoruz. Bu, kişileri temsil eden Instagram hesapları ve başka bir şey için oluşturulmuş hesaplar (ör. bir evcil hayvana, hobiye veya markaya özel hesaplar) dahil herkesi kapsar.

Hesabınız herkese açık olsa bile Instagram'daki diğer kişilerin doğum gününüzü göremeyeceğini unutmayın.

Bu bilgi ayrıca Instagram topluluğun en genç üyeleri için yaşlarına uygun ve daha güvenli deneyimler sunmamıza da yardımcı olmaktadır. Örneğin, çoğu ülkede 16, belirli ülkelerde ise 18 yaşından küçük kullanıcılar Instagram hesabı oluşturduğunda, hesabın varsayılan ayarı Gizli olarak belirlenir.

Not: 13 yaşından küçük olduğunuz gerekçesiyle Instagram hesabınız değerlendirmeye alınırsa veya doğum gününüzü eklediyseniz ve 13 yaşından küçükseniz Yaşın Instagram'ı Kullanmaya Yetmiyor mesajını görürsünüz ve hesabınız kaldırılır. Bu karara katılmıyorsanız Instagram'a itirazda bulunabilirsiniz.

Instagram'ın hesabınızı kaldırma kararına itirazda bulunmak için:

Altta İtiraz Et'e dokunun.

Ekrandaki talimatları izleyin ve geçerli bir kimlik gönderin.

İkinci bir değerlendirme yapmamızı istediğinizde doğum gününüz Instagram tarafından değerlendirilir ve bu süreç 30 güne kadar sürebilir. Bir hata yaptığımızı fark edersek sizi bilgilendiririz ve hesabınız geri yüklenir.

13 yaşından küçük birine ait bir hesap keşfederseniz lütfen söz konusu hesabı şikayet edin.

INSTAGRAM DOĞUM GÜNÜ NASIL EKLENİR?

Kullanım Koşullarımızda Instagram'ın hizmeti kullanımınızı nasıl yönettiği hakkında daha fazla bilgi alın.

Facebook hesabınızı bağladıysanız ve doğum gününüzü güncellemek istiyorsanız Instagram'daki doğum gününüzü, Facebook'taki doğum gününüzü düzenleyerek değiştirebilirsiniz. Facebook hesabınızı bağlamadıysanız doğum gününüzü doğrudan Instagram profilinizden ekleyebilir veya düzenleyebilirsiniz.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hakan Bayrakçı neden gözaltına alındığını anlattı Polis ekip otosuna aldığı kadına t..avüz etti Aydın Tümen, Fransa'dan randevu alabilmek için uçak siparişi verildiğini açıkladı Çok fazla bilinmeyen Menderes Gerçekleri - 1 -