Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Akşamı Yaşananların Belgeselini Yayınladı

988 izlenme 25 Nisan 2024
Reklamlar
İstanbul büyükşehir belediyesinde 31 Mart'ta neler yaşandı? 
Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından o güne dair video paylaştı.
O anlarda verdiği röportajlar ve ilk sonuç anları ve daha sonrasında yaşananlar.


İkinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Ekrem İmamoğlu’nun seçim günü olan 31 Mart günü oy kullanım anımdan seçim sonuçlarına dair ilk değerlendirmesine kadar birçok ayrıntının yer aldığı anlar, kısa belgesel olarak kamuoyu ile paylaşıldı.

İmamoğlu’nun resmi Youtube hesabında “31 Mart Seçim Günü’nde Neler Yaşadık?” başlığıyla yayınlana videoda, seçim günü İmamoğlu’nun oy kullandığı anlardan seçim güvenliğinde yer alan gönüllülerle bir araya geldiği anlara kadar bir çok detay aldı.

Sandıkların kapanmasıyla birlikte ilk sonuçlara dair değerlendirmesinin de yer aldığı kısa belgeselde, İmamoğlu sandıktan çıkan ilk sonuçlarına dair şu değerlendirmeleri yer aldı:

“Ben hep başından beri helalleşme duygusal bakıyorum. Bunun anlamı şu; vatandaşımızın huzuruna çıktık ve huzuruna çıktığımız an itibariyle şu an neredeyse beş buçuk sene oldu. Tabi göreve, Haziran 2019 sonu başlayabildik. Bütün bu zaman diliminde, insanlarla konuşmak, çözüm bulmak; bütün bunların helalleşmesi olarak görüyorum bu seçimi. Ama seçim öncesini de helalleşme olarak görmüştüm. Çok üst seviyede helalleşme duygusu yaşadım. Gülümsemeyen insan çok az gördüm.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Chp'li Vekil Gürsel Erol, Yandaşlara Ders Üstüne Ders Verdi Emn. Gnl Müdür Yardımcısı M. Çalışkan: Benim gibi birini kim, nasıl görevden alacak? Bir görelim bakalım Chp'ye Aziz Kocaoğlu darbesi. Yandaş kanalda Chp'yi yerden yere vurdu AKP'li Bakan Yardımcısı Atatürk ve Cumhuriyete Kinini Kusunca Tüm Salon Tepkisini İşte Böyle Gösterdi!!