Uzun süreden beri Kılıçdaroğlu ile arasında geçen bir diyaloğu anlatıyordu, bu defa gündemi sarstı

3503 izlenme 16 Temmuz 2023
Reklamlar
Gazeteci Levent Gültekin Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı süreciyle ilgili uzun süreden beri iddialarda bulunuyor.
Bu iddiaları Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklamadan önce de dile getiriyordu, hatta Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda bu iddialar soruluyor ve orada yalanlamıyor (video sonunda var)



Gültekin, Kılıçdaroğlu ile aralarında yaşandığını iddia ettiği bir görüşmeyi paylaştı.

"ADAYLIĞIMI ENGELLEME ŞANSIM YOK"
"Kılıçdaroğlu'na adaylığı için bu ülke için son şans, bu şansı heba etme" dediğini öne süren Gültekin, Kılıçdaroğlu'ndan "Levent benim kendi adaylığımı engelleme şansım yok" cevabını aldığını iddia etti.

Medyascope'tan Ruşen Çakır'la ortak yayında konuşan Levent Gültekin ifadeleri kullandı:

"Kemal Bey kazanamayacağını bile bile bu seçimde aday oldu. Bu laf bir yorum değil, bu bir bilgidir! Twitter'daki sohbetimde Kemal Bey ile yaptığım konuşmayı anlattım. Geçen yıl nisan ayında. Gittim Kemal Bey'e 'Ben bir kitap yazdım, akışa göre siz aday yapıyorlar 2023'te' dedim. Burada bir film var ve bu filmin sonunda siz aday oluyorsunuz ve seçimi kaybediyorsunuz dedim.

'Nasıl yani?' dedi. Sizi aday yapıyorlar deyip isimleri verdim Kemal Bey'e.

'Ben buraya gazeteci olarak gelmedim. Senin evladın var benim yaşımda. Senin evladın olarak geldim buraya. Lütfen... Ülke için bu son bir şans, bu şansı heba etme' dedim.

Kemal Bey bana ne dedi biliyor musun? 'Ülke bitti, hiçbirimizin kurtarma şansı yok' dedi.

Ben de bunun üzerine 'Kemal Bey ne diyorsun Allah'ını seversen? Böyle düşünüyorsan sen niye aday oluyorsun?' dedim. 'Levent gerçekten ülkeyi kurtaramayız' dedi.

'Kemal Bey o zaman aday olma. Lütfen!' dedim, bana 'Levent benim kendi adaylığımı engelleme şansım yok' dedi."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'li bakanın suratına Her şey çok güzel olacak dedi Yeni Türkiye'de Sıradan Bir Gün. Deprem Bölgesinde hala millet bahçesi yapıldığını belirten Cemal Enginyurt: Millet mi bıraktınız da Bahçesini yapıyorsunuz? Bir vatandaştan akp'nin İBB adayına kapak ötesi sözler