All News
11 Ocak 2022 ( 3206 izlenme )
Reklamlar

Yeliz diye tanınan akepe'li vekilden skandal paylaşım

'Yeliz' yine çam devirdi: Karadeniz diye Hindistan'ı paylaştı

'Eski Türkiye ile AK Parti dönemi Karadeniz yolları farkı' diye yazdı, sosyal medyada alay konusu oldu.

Tayyip Erdoğan'ın şoförlüğünü yaptıktan sonra Akepe'den milletvekili olan Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından yanlış bir yol fotoğrafı paylaştı.


Çamlı iki ayrı görseli paylaşarak “Eski Türkiye ile AKPARTi dönemi Karadeniz yolları farkı! Ey gidi, nereden nereye....” diye yazdı.

Çamlı’nın paylaştığı ve Karadeniz yolunun eski halini göstermek istediği fotoğraftaki yer Karadeniz’de değil. Hindistan’da Himaçhal Pradeş’te bulunan Kinnaur district bölgesinden. İnternet kullanıcıları fotoğrafın Hindistan'a ait olduğunu gösteren onlarca görüntü paylaşarak Çamlı'ya tepki gösterdiler.

akepe'li vekilin bu paylaşımı internet kullanıcıları tarafından alay konusu yapılınca, Çamlı'dan Erbakan'a atıfta bulunan yani bir paylaşım geldi. Çamlı kendisini "Allah rahmet etsin, Erbakan hocam da resimlerle şekillerle gerçeği anlatmayı tercih ederdi" paylaşımıyla savundu.



Çamlı, daha önce de anayasa değişikliği teklifi görüşmeleri sırasında "Yeliz" adıyla açtığı sahte Periscope hesabında Türkiye Büyük Millet Meclisinden canlı yayın yapmasıyla gündeme gelmiş ve bir çok konuşması sosyal medya kullanıcıları tarafından alaya alınmıştı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Abbas Güçlü'den Ziya Selçuk'a tepki: Birileri bakan olduğunu hatırlatmalı. ZEHİRLİ ISPANAK ALARMI Ekrem İmamoğlu'nun Cumhuriyet gazetesi için yazdığı yazı 10 Suriyeli'den 8'i gitmeyecek !