Kılıçdaroğlu, akp ile beşli çeteye seslendi: "Gittiniz İngiltere’den mahalleler satın aldınız, villalar satın aldınız''

1010 izlenme 03 Mart 2022
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından saat 21.00'de bir video yayınladı.  
Kemal Kılıçdaroğlu videoyu, "Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir!" diyerek paylaştı.

Ülkedeki ekonomik durumla ilgili konuşarak sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, "Mutfaklarınız yangın yeri. Korkunç bir soygun var. Elektrik faturalarınızın mücadelesini verirken getirdiler akaryakıt zamlarını. 
Artık belli ki gasp etmeye çalıştıkları iki lokma ekmeğiniz için dövüşeceğiz. Kavga edeceğiz. Sizin nasibiniz uğruna. Etmek zorundayız" ifadelerini kullandı.
“Hatırlarsanız, ‘İktidar olduğumuzda kuruş ödemem demiştim’ yapmak istedikleri o ‘Talan İstanbul Kanalı’na. Finansal akbabaları da uyarmıştım. Çetelerini korumak için ne demişti şahsım, ‘Söke söke o paraları sizden alırlar’ demişti. Ama buradan beşli çeteye de bir çift lafım olsun; Ey beşli çete! Siz Putin’in oligarkları için kurduğu sistemin Türkiye’deki kopyalarısınız. Saray’daki şahıs Putin’den ne öğrendiyse size de onu uygulamak istiyor. Gittiniz İngiltere’den mahalleler satın aldınız, villalar satın aldınız. Paralarınızı oraya taşıyorsunuz, taşımaya da devam ediyorsunuz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seccade polemiğine Fatih Portakal'da katıldı Erol Mütercimler'den olay olacak açıklamalar ; '' Atatürk'ün Cumhuriyeti ortadan kaldırıldı .. '' Maltepe'de sayım rezaletleri bitmek bilmiyor: Sayılmış sandıklara iptal Saraydaki resepsiyonun menüsü: Ejder Meyveli Smoothi, Efuli, Aloevera (Starex meyvesi eşliğinde)