All News
25 Ekim 2023 ( 109 izlenme )
Reklamlar

KRT Kanalını aldıkları iddia ediliyor.

Siyaset ve ekonomi kulislerini aynı derecede şaşırtan bir haber bugün öğle saatlerinde kulislere düştü. Halk tv.nin paylaştığı İddialara göre Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve babasından sonra Şişli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak isteyen oğlu Emir Sarıgül KRT Televizyonu'nun çoğunluk hisselerini satın aldı

Bir kulis haberi bugün ekonomi ve siyaset gündeminin koridorlarında konuşulmaya başlandı. İddianın kahramanı CHP Erzincan Milletvekili ve Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile oğlu Emir Sarıgül.

İddiaya göre 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den Şişli Belediye Başkan adayı olmak isteyen Emir Sarıgül ve babası KRT Televizyonunu satın aldı.

CHP’ye döndükten sonra Kılıçdaroğlu yanlısı gruplarla birlikte hareket eden ve Genel Merkez’e destek veren Mustafa Sarıgül, oğlu Emir Sarıgül’ün de Şişli Belediye Başkanlığına aday gösterilmesini istiyor.


KILIÇDAROĞLU İLE DE GÖRÜŞTÜLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu süreçte adaylık için birden fazla kez görüşme gerçekleştiren Emir Sarıgül İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkça söyledi.


SARIGÜL DE BİR DÖNEM YÖNETMİŞTİ

Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül de 1999 yılından 2014 yılına kadar Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. 2014 Yerel Seçimlerinde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, başkanlığı AKP adayı Kadir Topbaş’a kaybetmişti.

SARIGÜL İDDİAYI YALANLADI
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ise iddialar üzerine; KRT'yi satın aldığı yolundaki haberlerin doğru olmadığını öne sürdü.


KRT TV’NİN AÇILIMI NEDİR?

KRT TV'nin açılımı, "Kültür Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş."dir. Ancak kanalın kuruluş amacı ve yayın politikası, bu açılımı tam olarak yansıtmamaktadır.
Kanal, 7 Eylül 2014 tarihinde Ahmet Kopuz tarafından kurulmuştur. Kanalın ilk adı Karadeniz TV idi, daha sonra Kültür TV olarak değiştirilmiştir. Kanalın kuruluş amacı kültürel içerikler sunmak ve yayın yapmaktı. Ancak kanal, yayın hayatına başladıktan sonra siyasi ve muhalefet odaklı içeriklere yönelmiştir

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz’den Tansu Çiller Açıklaması Bahçeli'nin FETÖ ile ilgili iddiası sonrası o marketin Üst Düzey Yöneticisinden Cevap geldi: Bu ülkenin güzel insanları yalanlarınıza hiçbir şekilde itibar etmedi. Soğan stok baskınları da yalan çıktı Metin Akpınar: "Atatürk'ün söylediği her şey bilime ve akla dayalı"