Muharrem İnce: '' Referandumdaki numarayı yeniden yapacaklar.ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız''

5183 izlenme 24 Haziran 2018
Reklamlar
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce YSK önünde açıklama yaptı:

Anadolu Ajansı bu seçimi belirlemeyecek, bu seçimi millet belirleyecek. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız. AA gidip Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı yerlerden başlayıp numara çekeceğini, yanıltacağını hepimiz biliyoruz. Referandumdaki numarayı yeniden yapacaklar. Sandıkları asla terk etmeyiniz, ıslak imzalı tutanakları almadan sandık başından ayrılmayınız, tutanakları yetkililere teslim ettikten sonra seçim kurullarının önüne gidiniz.

YSK üyelerine tavsiyede bulunuyoruz sadece, görevinizi Anayasa'ya uyarak yapın, kimseden korkmayın. Herkesten çıkacak sonucu vakur, anlayışlı bir şekilde kabullenmelerini, herhangi bir taşkınlığa sebep vermemelerini rica ediyorum. Moral bozucu haberler inanılmasın. Kasıtlı olarak yapacaklar bunu."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

NASA uzmanı: Türkiye’deki şiddetli hava olaylarının nedeni betonlaşma İmamoğlu ' O zaman Anayasa da şaibelidir, Cumhurbaşkanlığı seçimleri de ' Depremin ardından Sürekli Gündemde Olan Hatay havaalanının yapım aşamasındaki skandal görüntüler ortaya çıktı. Şaka Değil Gerçekten Söyledi: Belediye Başkanlarını tayyip'e Rakip Göstermek Feto Taktiğiymiş