Özgür Özel'den şok iddialar. ''Bir takım hazırlıklar var''

5384 izlenme 02 Mayıs 2023
Reklamlar
Özgür Özel'den şok iddialar: "Birtakım hazırlıklar var, derin ve kirli internet üzerinde sahte ses kayıtları üretilmesi. Devlet memuru ciddiyetinde olması gereken kişilerin dünyanın birtakım dark web insanlarıyla pazarlıklar yürüttüğü ihbarını aldık."


DARK WEB NEDİR
Dark Web veya Karanlık Ağ, internette arama motorlarıyla erişilemeyen bir bölgedir. Bu bölgedeki web siteleri, normal web sitelerinden farklı olarak, gizli IP adresleri kullanarak erişilebilir hale getirilir ve genellikle anonimlik sağlamak için tasarlanmış şifreleme teknolojileri kullanılır. 


  Karanlık Ağ veya Dark Web, genellikle anonimlik için kullanılan ve İnternet’teki geleneksel arama motorlarıyla erişilemeyen bir bölgedir. Bu bölgedeki web siteleri, normal web sitelerinden farklı olarak, gizli IP adresleri kullanarak erişilebilir hale getirilirler ve genellikle anonimlik ve mahremiyet sağlamak için tasarlanmış şifreleme teknolojileri kullanılır.  Karanlık ağda, yasa dışı faaliyetler, illegal ürün satışı, siyasi aktivizm, sansürü atlatma, anonim iletişim, ve diğer aktiviteler yer alabilir. Karanlık ağ, suç ve terörizm gibi kötü amaçlar için kullanıldığından, genellikle ülkeler tarafından yasaklanmıştır ve gizli faaliyetleri soruşturan yetkililer tarafından takip edilir. Ancak, yasal amaçlarla kullanılan Karanlık Ağ örnekleri de vardır, örneğin, gazetecilerin kaynak koruması veya baskıcı rejimlerdeki aktivistlerin anonim olarak iletişim kurması için kullanılır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyarbakırlı işadamından 18. video geldi. ''Sahte Darbeciler'' 'Servis doldu' deyip hâkimi otobüse almayınca; polis tarafından durdurulup 1 gün gözaltında kaldı 15 Temmuz'da eski eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok'tan O güne dair çok dikkat çeken bir soru Suç Örgütü Lideri A. Oktar, Filistin ile İsrail Arasında yaşanan Olayları yıllar önce neredeyse harfi harfine bilmiş