All News
13 Ekim 2022 ( 1615 izlenme )
Reklamlar

Resmen akp'ye geçti, rozetini tayyip takacak


CHP'den seçilen ardından Memleket Partisi'ne geçen ve son olarak oradan istifa eden şahıs, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile akp’ye geçtiğini duyurdu.

Tayyip Erdoğan’ın kendisini partiye davet ettiğini belirten şahıs, “Yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim” dedi.

adı geçen şahıs, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Vatan ve millet bütünlüğümüzü, FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi, Milli konuları (Mavi Vatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak; Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk'ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim. Kurulan yeni dünya düzeninde bölgemizdeki EGEMENLİK mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir.

Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın dertlerine çareler üretmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğim. Özellikle Kahraman Güvenlik Güçlerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin hak ve hukukuna yönelik düzenlemeler için katkı sunacağım. Mücadelemiz, dirayetimiz, direncimiz, inancımız mensubiyetinden gurur duyduğumuz Türk Milletinin var oluş gayesine hizmet, Türkiye'nin tarihsel devamlılığına sonuna kadar destektir.

ROZETİ YARIN TAYYİP TAKACAK

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir sosyal medya hesabından Çelebi ile AK Parti Genel Merkezi'nde çekilmiş fotoğrafını da hesabından paylaştı. Kandemir "Ailemize hoşgeldin Mehmet Ali Çelebi. Vatana, millete olan vefasını ile sonuna kadar Cumhur İttifakının yanındayım diyen Sayın Mehmet Ali Çelebi’nin üyelik işlemlerini tamamladık. Rozetini Sayın Cumhurbaşkanımız Çarşamba günü yapılacak olan grup toplantısında takacaktır. Hayırlı olsun" notunu paylaştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İl milli eğitim müdürü: 'Başı açık kızları görünce sinirleniyorum' Ülkeye İhanette Son Nokta. Et fiyatlarının Yükselme Nedeni Ortaya Çıktı Diğer kızının da Erdoğan'ın danışmanı olduğu ortaya çıktı Anıtkabir'de buluşan askeri öğrencilere gözaltı