All News
04 Ocak 2022 ( 4172 izlenme )
Reklamlar

SP'nin Meral Akşener'e yaptığı teklif reddedildi, Akşener'in önerisi kabul edildi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasındaki görüşmeye ilişkin ilk bilgiler ortaya çıktı.

Görüşmede Karamollaoğlu, Abdullah Gül’ün “çatı” adayı olmasını ve Akşener’in de adaylıktan çekilmesini önerdi, Akşener öneriyi reddetti.

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, Akşener'in bu öneriyi kabul etmediği ve milletvekili seçiminde ittifaka açık olduğunu, adaylıkta ise geri adım atmayacağını söylediği öğrenildi.

CHP VE İYİ PARTİDEN B PLANI

Karamollaoğlu'nun, Akşener'in milletvekili seçimlerinde “ittifak” yapalım önerisine sıcak baktığı ve prensipte anlaşıldığı ifade edildi. Demokrat Parti ile bu konuda anlaşan İyi Parti, SP ile uzlaşırsa üç parti milletvekili seçiminde ittifakı yapacak. Bu ittifaka CHP'nin de katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doğan medyayı alan demirören'in geçmişi hakkında çok ilginç iddialar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütünden İftirayla Tutuklanan Partili Hakkında Açıklama Fetih marşıyla derse girip hücum marşıyla teneffüse çıkıyorlar. İmamoğlu'ndan İSKİ açıklaması: İBB'ye karşı çok kötü bir oyun oynanıyor