All News
11 Nisan 2018 ( 1013 izlenme )
Reklamlar

Tecavüze ve şiddete uğrayan sokak çocuğu için o ünlü şarkıcı bakın ne yaptı

Dünyada olan kötü haberler hepimizi endişelendirir. Özellikle çocukların başına gelenler dünyanın sorunudur.

Ünlü şarkıcı Ed Sheeran, Liberya’da sokak çocuklarının nelere maruz kaldığını görünce buna kayıtsız kalamadı.

JD ismindeki çocuğun ve arkadaşlarının hayatını kurtardı. Çocukların hepsi tecavüze ve şiddete uğramıştı.

Dünyanın en ünlü şarkıcılarından Ed Sheeran, Liberya’da olanları görünce çok üzüldü. Comic Relief ismindeki belgesel çekimlerinde yer almaya karar verdi. Belgesel, Liberya’daki sokak çocuklarının tecavüze uğraması ve şiddet görmesiyle alakalıydı.

Sheeran, özellikle JD ismindeki çocukla kısa sürede yakınlaştı. Tecavüz edilip şiddete uğramasına rağmen çocuk hayat sevincini kaybetmemişti ve bir gün başbakan olmak istiyordu.

Ed Sheeran harekete geçti.

Sheeran, JD ve arkadaşlarına onları yaşadıkları bu kötü hayattan kurtaracağına dair söz verdi.

Sheeran’ın öncelikli amacı çocukları sokaktan kurtarmaktı.

Daily Mail’den aktarılanlara göre, “Şu an yapacağım öncelikli şey çocuklara bir ev bulana ve sorunlarını çözene kadar hepsini otele yerleştirmek” demiş.

Sözünü tutması uzun sürmedi. Sheeran, Liberya’da büyük bir ev satın aldı. Beş çocuk bu eve yerleştirildi ve onlarla ilgilenmesi için Ma isminde bir kadınla anlaşıldı.

SOKAK ÇOCUKLARI İÇİN EV

Sheeran’ın bir sonraki amacı daha fazla sokak çocuğuna ev bulmak, eğitim almalarını sağlamak ve iyi bireyler olarak yetişmesini sağlamak.

Tecavüze ve şiddete uğrayan çocukların her gece kabuslar gördükleri söyleniyor. Şimdilerde ise parlak bir gelecekleri var.

JD, “Çok mutluyum ve yakında okula başlayacağım. Çok çalışmalıyım. Başbakan olup sokak çocuklarına yardım edeceğim” dedi.

Ed Sheeran’ı ayakta alkışlıyoruz. Keşke maddi imkanı yeterli olan diğer ünlüler de dünya sorunlarına bu kadar yoğunlaşsalar. Ed’i yaptığından ötürü onurlandırmak için paylaşın.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gelecek Partisi Konya'ya gidecek olan Erdoğan'a hoş geldin pankartı: Davutoğlu'nun memleketine hoş geldiniz Resmen akp'ye geçti, rozetini tayyip takacak Arınç'tan Tamam açıklaması Emeklilere zam farkları hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar.