Suskunluğunu bozan M. Yavaş, kendisini korkaklıkla suçlayan Akşener'e zıpkın gibi cevaplar verdi

743 izlenme 27 Aralık 2023
Reklamlar
Meral Akşener’in iyi Partili isimlerin CHP Belediye Başkan Adayı olarak Etimesgut, Polatlı ve Gölbaşı için adlarının anılması ve istifalarla ilgili açıklamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Her şey bilgisi dâhilinde olmuştur. Bizden taslak istedi, taslak verdik” açıklaması yaptı.
Yerel seçimlere vurgu yaparak önceliğinin Ankara olduğunu söyleyen Yavaş, "Akşener'e zamanında tavır almamasını eleştirerek, "Korkak kelimesini hiç bir zaman kabul etmiyorum. Hiç bir zaman korkmadım. Korkan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne aday olmaz. 
Elimizi taşın altına koymamız gerekirse koyarız ama bunun yolu yordamı usulu bellidir. Beni, daha önce bir başka siyasi parti genel başkanı aday ol diye çağırdı. 
Bu genel başkanın 'hadi çık ortaya' demesiyle yapılacak bir şey değildir. 
Sayın Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair çok söylemi oldu. 
Biz noter değiliz, altılı masa karar verecek deyip. Keşke bunu son ana bırakmadan farklı bir karar alınsaydı, ille benim aday olmamı istiyorsa belki o şekilde önümü açabilirdi. 

Ben bu konulara çok giren birisi değilim. Ama açıkcası Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor." dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Komünist başkan oyunuyla büyük beğeni topladı Sunucu canlı yayında ölümden döndü. Binali Yıldırım İstanbul seçim sonuçlarını ' murdar ' ilan etti İstanbul'da sürekli yeniden sayım yapılmasına bir vatandaşın isyanı: 'İstanbul tayyip'in babasının malı mı?'