All News
22 Mart 2019 ( 573 izlenme )
Reklamlar

Tehdit üstüne tehdit! ‘Avukatlarıma çalışmalar yaptırıyorum’ ‘Asıl fatura sana kesilecek’

Akepe genel başkanı Konya mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i tehdit etti.

Konya mitinginde konuşan erdoğan Konya mitinginde Millet İttifakı liderleri Akşener ve Kılıçdaroğlu’nu hedef aldıktan sonra tehdit etti. Erdoğan Kılıçdaroğlu’na, “Bay Kemal milletvekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da ben avukatlarıma yaptırtıyorum.” ifadelerini kullanırken, Akşener’e ise “Asıl fatura sana kesilecek.” ifadelerini kullandı.

akepe genel başkanının konuşmasının satır başları…

“(İYİ Parti Genel Başkanı Akşener) Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan’a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek.”(İYİ Parti Genel Başkanı Akşener) Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal o milletvekilliğine güveniyor ama onunla ilgili de çalışmaları ben yargıya müracaat etmek suretiyle avukatlarıma yaptırıyorum.

Neden? Bu ülkede bizler, bir hukuk devleti ilkesine saygısız davranan, teröristlerle el ele, omuz omuza yürüyenlere ‘Hadi yürüyün’ diyemeyiz, kalkıp da YPG’yi savunanı biz yanımızda, bu ülkede tutamayız.” “(Kılıçdaroğlu’na) Ya sen kiminle oynuyorsun ya kendine gel kendine

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp Genel Başkan Yardımcısının Skandal Ötesi Paylaşımı Tepki Çekmişti Türkiye'yi ABD'de de gururlandıran altın kalpli çocuk: Kenan Pala Altaylı: Güne AFAD toplantısından habersiz başlayan İmamoğlu, dışlanmak istediğini anladı O da Yalan Çıktı. Meğer Milli Değilmiş; Yerli olduğu iddia edilen yazışma programı da yabancı çıktı