All News
21 Nisan 2021 ( 5977 izlenme )
Reklamlar

Bu kadar yalana pes. Tepki çeken iftira

Akp'nin skandallarıyla gündeme gelen İBB Meclis üyesi Esenler Belediye Başkanı, İstanbul Belediye Başkanlığı'nı 2016 dönemindeki belge ile hedef aldı. 

Göksu'nun yalanını, sosyal medya kullanıcıları ifşa etti.  
 Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olduğu dönemde çıkardığı 7 Ocak 2016 tarihli genelgede, cuma namazına denk gelmesi halinde personelin namaza gidebilmesi için düzenlemeye gidilmişti.

Hazırlanan ibadet talep formunda 2016'daki karar gereği, İBB'de çalışan personel cuma namazı için talebi yer alıyor. AKP döneminde de söz konusu uygulamanın olduğu bilinmesine rağmen , CHP yönetimindeki İBB Başkanlığı'nı 'fişleme' yapmakla suçladı.

"Bundan sonraki adımları da İBB'de ikna odaları kurmak" olduğunu ileri süren  adı geçen kişi, "CHP'li İBB Yönetimi cuma namazına giden personelini fişlemeye başlamış. Anlaşılan o özledikleri tek parti dönemini İBB'de yaşatacaklar. Artık bundan sonraki adımları da İBB'de ikna odaları kurmak olacak herhalde" dedi.


'NEDEN UTANMIYORSUNUZ?' 

Adı geçen kişiye yanıt Saadet Partili Ali Aktaş'tan geldi. Göksu'ya, "Arkadaş siz neden utanmıyorsunuz" diye soran Aktaş, "Utanma duygunuzu kaybettiniz kesinlikle. Bu genelge 7 Ocak 2016 tarihli ve cuma namazına rastlaması halinde personelin namaza gidebilmesi için hazırlanmış. Başka kurumlar da tatbik ediyor. İnternette bile var, ayıp ayıp" şeklinde tepki gösterdi.





Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsveç, Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı dolandırıcıyı iade edecek! ABD'den çifte standart! F-16 satış kısıtlamasının ardından S-400 ler içinde kısıtlama geldi! Gülse Birsel: Dehşet verici, Korkunç Sedat Peker'den Uğur Dündar Açıklaması