Türk balıkçının Yunan sahil güvenliğe meydan okuduğu anlar sosyal medyada olay yarattı

1360 izlenme 03 Şubat 2022
Reklamlar
Türk balıkçı ile Yunan sahil güvenlik güçleri arasında Gökçeada açıklarında tartışma yaşandı. Balıkçı "Burası uluslararası. Hiçbir şey yapamazsınız. Siz kimsiniz? Birazdan kaçarsınız zaten" diyerek tepki gösterdi.

Yunan Sahil Güvenlik birimlerinin taciz ettiği Balıkçı İlker Özdemir:  "Yunanlar Zürafa Kayalığını sahiplenip karasularına 6 mil daha eklemek istiyorlar. Biz buna karşı duruyoruz. Sürekli korkutmak istiyorlar, daha önce bana silah çekmişlerdi."

Emekli Tümaamiral Cem Gürdeniz yaşanan olayı şöyle değerlendirdi: "Mavi vatan, Cumhuriyet Donanması kadar cesur yürekli balıkçılarımıza emanet. Bu ruh, bu vefa ve cesaret en güçlü silahtan daha etkilidir. Tüm balıkçı ve amatör denizcilerimize örnektir. Tekne kaptanını yürekten kutluyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir bankanın Cumhuriyet bayramına özel yaptırdığı video büyük ilgi gördü Türkiye sınırına ilerleyen Suriyelilerin konvoyu BAROLAR BİRLİĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ. SONUÇLARIN AÇIKLANMASIYLA BİRLİKTE BÜYÜK COŞKU YAŞANDI. Bizi kıskanan dünya ülkelerinde akaryakıt fiyatları yıllık bazda ne kadar arttı?