Yılmaz Özdil bu tespitleri yapınca ak yandaşların hedefi oldu: ''50 yıllık F16 uçağının motorunu taktılar, Tipik bir akp propagandasından ibaret."

2301 izlenme 02 Mart 2024
Reklamlar
Yılmaz Özdil: O uçak yerli ve milli? Öyle mi? Henüz koltuğunu bile yapamadılar, “50 yıllık F-16 uçağının motorunu taktılar.” 
"Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki O savaş uçağı değil, tipik bir akp propagandasından ibaret."

"Bu uçak savaş uçağı falan değil, bu uçak tipik bir akp propagandası. Yani dünyanın herhangi bir ülkesinde savaş uçağıyla belediyeye oy istenir mi? Türkiye'de isteniyor. Kaldırım yapmayı beceremiyor, 'milli uçak yaptık' diyor. Bu uçak şu anda AKP propagandasından ibaret. Bundan savaş uçağı olur mu? Çok çalışırsak 12-15 yıl sonra olabilir. Şimdilik sadece yerel seçim propagandası, belediye seçimine oy isteme aracı."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekonominin iyi olduğunu iddia edip, Her gün dışarıda yediğini söyleyen ama ne kadar hesap ödediğini bilmeyen kadın. AKP Genel Başkan Yardımcısından skandal sözler ; '' Erdoğan'ı başkan yapmadan eşimiz bize haramdır '' Adana'da çay fırlattığı kişiler birbirine girdi Yılmaz Büyükerşen, partisi CHP'de yaşanan olağanüstü kurultay tartışmalarıyla ilgili olarak konuştu