Bir vatandaşın 2 dakikalık konuşması sosyal medyada büyük ilgi gördü.

4810 izlenme 20 Ekim 2023
Reklamlar
Bir vatandaşın 2 dakikalık konuşması sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Karadeniz'in en güzel yerlerinde Arap nüfusun hızla artması ve hatta bazı yerlerde Türkçe konuşanlara dahi rastlanmaması tepki çekiyordu dün akp'li bir kadının bu durumdan şikayet edenleri tehdit etmesi büyük tepki çekmişti.

Bu vatandaşın sözlerine gelen yorumlardan bazıları:

-Yurt dişinda yaşiyorum burda yabanciya ev satilir ama toprak ya da arsa satilmaz, aldiğin ev da topraği senin değil tapuda yaziyor. duymanizi istiyorum yarin sattığınız topraği 10 misliyle geri alamazsiniz bilginiz olsun 

-Aslen Trabzonlu olarak söylediklerinde çok haklı buluyorum. Ülke Dünya da ikinci Filistin olma yolunda. $ ve €'ya tapan sözde milliyetçiler, din elden gidiyor naraları ata ata iktidarda tuttuklarınız sayesinde şimdi ülke elden gidiyor. Bakalım ne yapacaksınız? 

 -Trabzonda yasıyorum.Bir ara evimizi satmaya karar vermiştik gören Arap aramaya sormaya başladı hepsine de yok dedim hiç tereddütsüz şunu çok net söyledim ben Türk olmayan birine ev satmam vatan toprağı para için satilmaz diye. Maalesef herkes bu zihniyette değil.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kendine Yaptığı Maaş Zammıyla, Avrupa'da zirveye oturdu Hangi ipte oynadığı belli olmayan şahsın iddialı sözleri sosyal medyanın gündeminde Kırşehir Şeker Fabrikasını alan şirketin arkasından da millete küfreden Cengiz çıktı Mhp'den akepe'ye Alaattin Çakıcı uyarısı