All News
04 Kasım 2022 ( 892 izlenme )
Reklamlar

Tayyip'in mitingine katılacak öğrencilere hediye vaadi

Geçtiğimiz haftalarda temel atıyormuş gibi yapmıştı ⬆

Tayyip'i karşılamaya gidene eşofman takımı hediye

Tayyip'in Gaziantep'e yapacağı ziyaret öncesi öğrencilere mesaj atıldı, karşılamaya gelenlere eşofman takımı hediye edileceği söylendi.


Tayyip'i karşılamaya gidene eşofman takımı hediye

Tayyip, 5 Kasım Cumartesi günü bazı açılışları yapmak için Gaziantep'e ziyarette bulunacak. Erdoğan'ın ziyareti öncesi lise ve üniversite öğrencilerine WhatsApp üzerinden mesaj gönderilerek, karşılamaya gelmeleri halinde "hediye" verileceği belirtildi 

Sözkonusu mesajları gösteren görselleri, CHP'li Şahinbey Belediye Meclisi Üyesi Uğur Kalkan sosyal medya hesabından paylaştı.

Kalkan paylaşımında "akp Genel Başkanı cumartesi günü Gaziantep'i ziyaret edecek. Bu ziyaret için hummalı bir çalışma var:) Oluşturulan WhatsApp grubundan Lise 34 ve üniversite öğrencileri programa davet ediliyor. Karşılamaya katılan kişilere eşofman takımı da hediye edilecekmiş :)" ifadelerini kullandı. 

İşte CHP'li Kalkan'ın yaptığı paylaşıma göre öğrencilere gönderilen WhatsApp mesajları: 


alıntı: KRTTV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Metin Akpınar: "Atatürk'ün söylediği her şey bilime ve akla dayalı" 'İsmail Devrim' haberini yaptığı için gözaltına alınan gazeteci adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Skandal Ötesi. Jandarma mezuniyet töreninde tayyip'in posterini açtılar Marmaris'te Geçtiğimiz Yıl Yaşanan orman yangınları maden işletme izinleri verilen bölgelerde çıkmıştı.