Zamlar Görüşülsün Önergesini akp ile Mhp reddederken İyi parti çekimser kaldı.

1043 izlenme 26 Temmuz 2023
Reklamlar
Zamlar Görüşülsün Önergesini akp ile Mhp redderken İyi parti çekimser kaldı.
CHP'nin yeterli sayıda imza ile olağanüstü toplanma talebinin ardından, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un toplantı çağrısı yapması üzerine saat 15.00'te bir araya geldi. 
TBMM Genel Kurulu yoklama ile açıldı. Genel Kurulda, CHP'nin "KDV ve ÖTV oranlarının yükselmesi ve temel ihtiyaç üzerindeki fiyat artışı nedeniyle oluşan sorunlara çözüm bulunması amacıyla genel görüşme yapılması" önergesinin ön görüşmelerinin ardından genel görüşme önerisi kabul edilmedi, Meclis yeniden tatile girdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eyüp Sultan'da bir şahıs çinileri "Şeytani Motiflere Benzettiği için" çekiçle kırdı. Büyükerşen’den Yavaş ve İmamoğlu’na çağrı: Yararlı projeleri reddedenleri kamuoyuna açıklayın Utanmadan balkon konuşması yapıp, utanmadan ''Bayrampaşa halkının verdiği emaneti'' gibi sözler ettiler. Akp'li O kadın: Allah insanı vererek de alarak da imtihan eder. Beni VEREREK imtihan etti.