2019 yılında pazarda karşılaştığı İmamoğlu’na, “Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” diyen kadın, beş yılın sonunda fikrini değiştirdi.

844 izlenme 15 Mart 2024
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde girdikleri diyalogla akıllarda kalan 70 yaşındaki Mahruze Keleş’i, Sultanbeyli’deki evinde ziyaret etti.

16 Ocak 2019’da pazarda karşılaştığı İmamoğlu’na, “Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” diyen Keleş, beş yılın sonunda fikrini değiştirdi.

Keleş, 31 Mart’taki yerel seçimlerde bu kez oyunu İmamoğlu’na vereceğini kendine has üslubuyla açıkladı.

İmamoğlu ise Keleş’i “Oy verse de vermese de insan sevilmez mi? Ben herkesi seviyorum. Oy verse de olur, vermese de olur. Ama bugün ‘Oyumu vereceğim’ diyorsa, Allah razı olsun. Ben de ona layık olurum yani” diyerek yanıtladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil: Bu haber bültenlerini sunan arkadaşlar nasıl insan içine çıkıyorlar merak ediyorum. Taksim'de sosyal deney yapıldı herkes seyrederken bir tek engelli vatandaş müdahale etti Akp adayını cilalamak için ekrana çıkarıyorlar, boyası daha fazla dökülüyor. Çocukken ehliyetsiz araç sürmeyi marifetmiş gibi anlattı Ümit Kocasakal: Ülkenin kaynaklarını bir avuç insana aktarırsanız bu krizler asla çözülmez