Devlet okulları y*baz ağırlama merkezlerine dönüştürüldü.

2673 izlenme 19 Mart 2022
Reklamlar
Devlet okulları y*baz ağırlama merkezlerine dönüştürüldü.

Liseye konuşmacı olarak çağrılan şahsa tepki yağdı:

Yıllar önce mankenliği bırakıp 'maneviyata yöneldiğini' ileri süren şahıs, Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla İstanbul Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte konuştu.

Konuşması sırasında kendisini dinlemeleri için sık sık uyaran şahıs, gençlere “Ben insan sarrafıyım, senin dikkat çekmeye çalıştığını biliyorum” şeklinde çıkıştı.  
“Hepiniz akıllı çocuklarsınız, paralı bir cehenneme mi gitmek istiyorsunuz. Parasız bir cennete mi gitmek istiyorsunuz?” diye sordu.   Ardından cümleleri kullandı:   “Bakın kadına para verirsiniz, uyuşturucuya para verirsiniz, alkole, sigaraya para verirsiniz. Yani sizi cehenneme götürecek ne kadar şey varsa para verirsiniz.”  Öğrencilerin bu ifadeye karşı seslerini yükseltmesi üzerine Alptekin, “Birden uğuldama başladı, ne oldu?” dedi. Bir kız öğrenci de “Kadına para verdim’ kavramı yanlış değil mi?” diye sordu.   Alptekin, “Kadına derken, -detaya girdirtme beni- genelevdeki kaldınlardan bahsediyorum” yanıtını verdi.
Konuyla ilgili olarak bir uzman: ''Para verir uyu*turucu alırsınız' diyerek bu tip olayları normalleştirmeye çalışıyor'' dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazetecinin Stüdyo Çalışanına Yaptığı Vicdansız Hareket Büyük Tepki Topladı Yandaş medya Görüştüler diyerek ballandıra ballandıra yazmıştı, Tayyip Elon Musk'ın elinden tutup bir türlü bırakmamış. Akp'li şahsa göre memlekete pahalılığı Kemal Kılıçdaroğlu getirmiş. Peker'den O akp'li hakkında yeni iddia