Lale devri değil akp devri. Gençlik kollarının düzenlediği etkinlik görüntüleri tepki çekince sildiler

7677 izlenme 08 Nisan 2022
Reklamlar
Lale devri değil akp devri. Gençlik kollarının düzenlediği etkinlik görüntüleri tepki çekince sildiler
 Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı, düzenledikleri sahur programından kısa bir kesit paylaştı, gelen tepkiler üzerine tweet'i sildi.   

Tweet'i alıntılayan eski akp Milletvekili Mehmet Metiner ise "Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti Gençlik Kolları başkanımız lütfen bu paylaşımı kaldırır mısınız?" dedi. Bu tür paylaşımların akp'ye zarar verdiğini savunan Metiner, "Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem" diye yazdı.   Ağrı il gençlik kolları gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eskiden akp'ye oy veren bir vatandaş: "Aysun Kayacı'dan özür diliyorum. Haklıymış." Akp'ye adaylık başvuruları önceki seçime göre dibe vurmuş Virüs iddiasıyla Türkiye'ye getirilmişlerdi. İsveç'ten şok Mehmet Akif Ersoy'un içinde olduğu 4 kişi tutuklandı. İğrenç iddialar var.