4 parti seçim güvenliği için ittifak yaparken fatih portakal sandık uyarısı yaptı

1214 izlenme 21 Mayıs 2018
Reklamlar

4 parti seçim güvenliği için ittifak yaparken fatih portakal sandık uyarısı yaptı,

4 partinin kurduğu Millet İttifakı bu kapsamda İYİ Parti Genel Merkez'inde bir araya gelerek seçim güvenliğine ilişkin çalışma yaptı.

Toplantının ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, "Millet İttifakı mensubu siyasi partiler olarak, seçim güvenliğini temin etmek için her sandığın başında olmak gerektiğinin bilincindeyiz. Bu doğrultuda, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerde hem sandık kurulu üyelikleri, hem de müşahit görevlendirme konusunda, tam bir dayanışma içinde olmak konusundaki kararlılığımızı buradan kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz" açıklamasında bulunuldu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

A habere çıkıp başka, Halk tv ye çıkıp başka konuşan İ. Ortaylı, bir yandaşa konuşarak E. İmamoğlu'nu tenkit etti. Gökçek'e tepki yağıyor EMEKLİ BİR ÖĞRETMEN İLE EKREM İMAMOĞLU ARASINDA GEÇEN İLGİNÇ SOHBET Kemal Kılıçdaroğlu'na Hakaret Ettirmeden Önce Çocukla Aralarında Bu diyaloglar geçmiş.