Sahtekar a haberin İBB'ye kurduğu kumpas ortaya çıkarıldı "Metrolarda sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor?"

3348 izlenme 12 Eylül 2023
Reklamlar
kupkuru yerde sel varmış gibi çizme giyiyorlar ⬆ 

Sahtekar a haberin İBB'ye kurduğu kumpas ortaya çıkarıldı "Metrolarda sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor, izleyin"


 a haberin İBB'ye kurduğu kumpas ortaya çıkarıldı.
 İBB paylaştı: Metroda ‘sabotaj, kumpas ve yalan haber’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), metroda bir grup gencin yürüyen merdiveni durdurduğu, alandaki A Haber muhabirinin de hemen ‘çalışmayan yürüyen merdiven haberi’ yaptığına dair görüntüleri paylaştı. 

İBB’nin Twitter’dan paylaştığı videoya göre Altunizade metrosuna yürüyen merdivenle inen bir grup genç, hemen yukarı çıkarak merdiveni acil durdurma tuşuna basıp durduruyor.  
Daha sonra tesadüf olsa gerek(!) orada bulunan A Haber muhabiri gençlerle konuşup ‘İBB’nin sorumluluğundaki metrolarda yürüyen merdivenlerin çalışmadığına dair’ haber yapıyor.  Paylaşılan videoda ‘haber’in görüntüsü de yer alırken başka bir kişinin metronun başka çıkışındaki merdivenlerden inip çıktığı ve A Haber’e konuştuğu gösteriliyor.


  İBB’nin resmi  hesabından yapılan paylaşımda, "İstanbul'un metrolarında sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor, izleyin" denildi.  

Videoda şu ifadeler yer aldı: "Altunizade metrosuna gelen 4 genç çalışır haldeki yürüyen merdivenden aşağı indiler. Aynı yönde yukarı çıkarken merdivenlerin düğmesine bastılar ve durdurdular. Çalışır haldeki merdivenlerin durdurulma görüntüsü kameralara böyle yansıdı. Tesadüf o dur ki çıktıkları yerde A Haber ekipleri oradaydı."  

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı açıklamada, metrolarda görüntülenen sabotaj eylemleri hakkında, "Bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemlerimizi yürütüyoruz. Tüm bu yatırımlar, milletin yatırımları. İstanbulluya ait" demişti. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekonominin iyi olduğunu iddia edip, Her gün dışarıda yediğini söyleyen ama ne kadar hesap ödediğini bilmeyen kadın. Erdoğan: '' Burası çatladıkapı Ülkesi mi ? '' diye soralı 2 ay oldu Küçüğün rızası vardı sözleriyle tanınan akp'li şahsın seçim gecesi için yaptığı benzetme büyük tepki çekti Cemal Enginyurt: 'Adalet varsa S. Soylu rüşvet alma iddiasıyla tutuklanmalı.'