Adana'da kampta bakılan bir grup genç Suriyeli, çıkan yemekleri protesto ederek olay çıkardı.

741 izlenme 23 Haziran 2022
Reklamlar
Adana'da kampta bakılan bir grup genç suriyeli, çıkan yemekleri protesto ederek olay çıkardı.


30 bin Suriyelinin kaldığı kampta verilen yemekleri protesto eden bir grup sığınmacı genç eylem yaptı.  
Kampta kalan bir sığınmacının çektiği düşünülen görüntülerde tel örgüleri ve duvarları tekmeleyen, toplu halde yürüyen Suriyeliler görülüyor. 
Güvenliğin yetersiz kalması üzerine kampa polis ekipleri geldi. Polis, havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

Bu görüntülere cevaben bir kullanıcı şunları yazmış: ''Adana'da Suriyelilerin kaldığı mülteci kampında olay çıkarmışlar verilen yemekleri protesto ediyorlarmış. Size verilen her lokma haram olsun.''

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esed Yeniden Esad Oluyor: ''Daha önce nasıl Ailecek görüştüysek, yine görüşürüz'' dedi. Peki geçmişte neler demişti? Binali Yıldırım Fıkra anlattı kimse gülmedi :) Ali Mahir Başarır: Asgari ücret 5500 TL, sarayın 1 günlük gideri 18 Milyon Peker'in Son Yayınladığı 9. videosunda en dikkat çekici bölümler.