Akp adına konuşmaları için çıkarılan şahıslar iki kelimeyi yan yana getiremeyince kendilerine telefondan gönderilen yazıları okuyor.

2356 izlenme 21 Haziran 2022
Reklamlar
Akp adına konuşmaları için çıkarılan şahıslar iki kelimeyi yan yana getiremeyince kendilerine telefondan gönderilen yazıları okuyor. 

DEVA Partisinden bir ismin ekonomideki bozuklukları anlattığı sırada programın akp'li konukları telefona sarıldı.  Ekonomik verilerin iyi olduğunu anlatmak için Google’ı mi kullandıkları yoksa kendilerine gönderilenleri mi okudukları bilinmiyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cüneyt Arkın, 'Saraylar yapıyoruz, niye yurt yapmıyoruz?' deyince yandaş muhabir bakın ne yaptı. Bir internet tv.sinde yayınlanan dizide yer alan göndermeli bölüm sosyal medyada büyük yankı yarattı. Bir dakikada çok şey anlatan vatandaş: 'Vatan elden gidiyor kimsenin umurunda değil' E. Aysever'in tutuklanmasına gerekçe olduğu söylenen video.