Yok Böyle Tiyatro, Gençlik Buluşmaları Adı Altında Vasat Skeçler Devam Ediyor. (Mardin)

4106 izlenme 25 Mayıs 2023
Reklamlar
Yok Böyle Tiyatro, Gençlik Buluşmaları Adı Altında Skeçler Devam Ediyor. (Mardin)

akp'li gençleri toplayarak tayyip'i övdürtme serisi sürüyor.
Her şeyin planlı programlı olduğu bariz olan yeni skeçte gençler sırayla konuşma yapacakları yere gidip muhtemelen kendilerine ezberletilen şeyleri söylüyorlar.
Hatta sonlara doğru tayyip'in yanında oturan genç kız, önce hoşgeldiniz deyip ''izin verirseniz bir şiir okumak istiyorum'' diyor. Akp genel başkanı şiir okumak için kendisinden izin alıyormuş gibi yapan kızın okuyacağı şiiri bile bilip şiir sahibinin ismini veriyor. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Levent Kırca'nın 24 sene önce Erdoğan için hazırladığı skeç tekrar gündeme geldi Ak troller, tayyip'ten sonra en çok bunun videosunu paylaşıyor. 'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' diye paylaşım yapınca hedef gösterildi Kara para akladıkları iddia edilen fenomenlere ağzını geleni söyledi.