Ekrem İmamoğlu: ''Gözleri kararmış, İETT ve İSKİ'yi batırmak istiyorlar''

659 izlenme 25 Mart 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu: İETT ve İSKİ'yi batırmak istiyorlar. Gözleri kararmış.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, siyasi engellemeler nedeniyle yıllarca depreme dayanıksız evlerde oturmak zorunda kalan 260 dairenin kentsel dönüşümünü gerçekleştirecek “KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıçevler Projesi”nin temeli attı. 

Temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, en mutlu anlarından birini yaşadığını vurgulayarak, “Umut ediyor ve diliyoruz ki; İstanbul'da hiçbir çocuk, hiçbir aile tereddütlü bir biçimde evinde deprem korkusuyla yatağa girmesin” dedi.  


Şantiye alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, su ve ulaşımda istedikleri zamların verilmemesini, “Bu şehirde, bu ülkede elektriğin fiyatı yüzde 300’lere yakın artmış, 2019 seçiminden bu yana su aynı yerde duruyor. 

O bakımdan İETT'yi de İSKİ'yi de batırmak istiyorlar. Gözleri kararmış. Ne karartmış gözlerini? ‘Vay bu Ekrem İmamoğlu nereden çıktı da 2019’da İstanbul'u kazandı!’ Akılları gitmiş. Yani bu nasıl bir duygudur? Bu nasıl bir anlayıştır? Bu olayın dışında kalmaya çalışıyorum” sözleriyle eleştirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2023'e girilmesinin ardından bir vatandaş 'lozan bitti her yerden maden fışkırıyor' esprili video çekti Hem ters yola girip hem de çarpmamak için manevra yapan motosikletliye saldıran yabancı uyruklu kadın. Türk Lirası erirken; Euro ve dolar rekor üstüne rekor kırıyor Şarkıcı Gülşen'i tutuklatan savcı 'Kafalarına sıkacağız' diyenler için bakın ne yapmış.