T. Kocakaya, o futbolcunun bir sonraki durağının akp olduğunu belirterek ''Alpay Özalan yapıyor, ben niye yapamayayım, diyordu?''

5916 izlenme 25 Mart 2024
Reklamlar
Skandalı ortaya çıkarınca tutuklanan T. Kocakaya, o futbolcunun bir sonraki durağının akp olduğunu belirterek ''Alpay Özalan yapıyor, ben niye yapamayayım, diyordu?''

Ekşi sözlükte bir yorumcu konuyla ilgili olarak şunları yazmış:
Deprem döneminde yanlış hatırlamıyorsam önce volkan'ın ağlayarak yardım isteme görüntülerini gördük. son derece samimiydi ve herkes volkan'ı takdir etti. sonrasında da volkan asla bu işin ekmeğini yemeye çalışmadı. yardımlarına maddi manevi devam ettiğinden, her kulvarda konuyla ilgili mücadele verdiğinden de eminim.

gelelim gökhan'a. volkan'ın ağlayarak çektiği video gündem olur olmaz aynı videonun gökhan versiyonunu çekti ve paylaştı. tabii ülke olarak duygularımızın son derece kırılgan olduğu bir dönemde ve böyle bir konuda kimse de çıkıp “gökhan volkan'ı taklit ederek ve rol çalarak prim yapmaya çalışıyor” demedi. öyle dahi olsaydı kimse için sorun değildi, yeter ki bir can daha kurtulsun, yeter ki bir aile daha kendine barınacak bir yer bulsun diye düşünüyordu çünkü herkes.

fakat zaman geçtikçe hal ve hareketleri, siyasi hamleleri, son olarak da şu yaşananlar bu arkadaşın tamamen kendi menfaatlerinin peşinde olduğunu ispatladı. bu arada bana tüm bu hamleleri kendi başına değil, sürekli kendisiyle birlikte kamera karşısında görüntü vermeye çalışan eşiyle birlikte yapıyor gibi geliyor. geleceğe yönelik kariyer inşasında eşinin hamle katkısı muhtemelen çok fazla.

benim anlamadığım ve zoruma giden tarafı şu: yahu deprem bölgesindeydin ilk günden beri, depremi yaşadın, tüm acıları gördün. o acı çeken insanlar senin peşine takıldılar. sen bu kadar öne çıkınca senden medet umdular. gözyaşlarına inandılar. değer miydi bunca insana bu hayal kırıklığını yaşatmaya?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

PES! akp Borazanı Haline Getirilen TRT'nin Spikeri Bu Sözleri Nedeniyle Yayından Çekildi Ortalığı karıştıracak iddia ve çağrılar. 'Yatıyoruz, Kalkıyoruz D. Polat.' 'Bu bir tefeciliktir, F. Terim'in tefecilikten içeri alınması lazım.' Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Kriterlerine Karamollaoğlu'ndan Tam Destek Akp'li Şahıs: "Uzun Vadede Risk Artar. Erken Seçim Yapalım"!