Özgür Özel'den güne damga vuran sözler. 'ülkenin birinde zengin bir kral yaşarmış'

685 izlenme 26 Aralık 2023
Reklamlar
Bir masal anlatayım; 

ülkenin birinde zalim ve zengin bir kral yaşarmış. Kendi çocukları nasıl olduğu bilinmeden gemiler alıp iş kurar zengin olur, bir eli yağda bir eli balda yaşarmış. 
Ama halkın çocukları fakirlik içinde yaşarmış.  

O fakir çocuklar ülkeleri için savaşırken kral sarayında otururmuş. Günün birinde o çocuklar savaşta öldüğünde kral o çocukların evlerine kocaman bayraklar astırır, cenazelerine koştururmuş. 

Ailelerine başlarını sokacakları bir ev, varsa kardeşlerine iş verirmiş. Sonra kral sarayına döner, fakir çocuklar da orduya gitmeye devam edermiş. Zenginler bedelli askerlik yapar, gariban çocukları bedel öder şehit düşermiş. Günün birinde o fakir çocuklar kral zengin, halk fakir artık yeter demişler. 

Bu ilke herkes için zenginleşene kadar hep birlikte çalışacağız. Artık yeter."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Portakal, Normal yayın akışını keserek Seçimin iptal edildiğini böyle duyurdu M. Yavaş: "Bu iktidar alacağına şahin, vereceğine karga. Borcun var diyorlar. Bizim de bakanlıklardan 3,1 milyar TL alacağımız var. Ödemiyorlar." Tanju Özcan: “2019 öncesi Bolu'da nüfusları 20 bin kadardı, şu an 1500 kaldı'' Sapık zihniyet 23 Nisan kutlamalarında çocukları sahneden indirdi: Kıyafetleri uygunsuz!