Akp'li belediye başkanının koruması ve polis gazeteciye saldırıp komalık etti.

678 izlenme 26 Ocak 2024
Reklamlar
Gazeteci Sinan Aygül'ün Akp Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin korumaları tarafından darp edildiği anlara ait görüntüler.
Görüntülere göre yolda yürürken arkadan gelen şahıs ilk saldırıyı gerçekleştiriyor. Olayı görüp ayırmaya gelen yurttaşlar ise, belinde silah olan başka bir kişi tarafından olay yerinden tehdit edilerek uzaklaştırılıyor.
Saldırının gerçekleşmesini sağlayan ve belindeki silah ile saldırıyı ayırmaya gelen yurttaşları tehdit ederek uzaklaştıran kişinin, akp'li belediye başkanının RESMİ KORUMA POLİSİ Engin Kaplan olduğu öğrenildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaş Şarkıcıdan Büyük Tepki Çeken Sözler Tayyip'i taklit etmesiyle tanınan gençten yine dikkat çekici bir parodi Ekrem İmamoğlu’nun ekmeğe zam yapmaması fırıncıları rahatsız etti Kadıköy metrosunda elinde kesici alet olan bir yaratık terör estirdi. (Küfür içerir)