Akp'li Belediye Başkanının Kadın Çalışanlara Ettiği Hakaretler Güvenlik Kameralarına Yansıdı.

5291 izlenme 11 Kasım 2021
Reklamlar
Akp'li belediye başkanının makamında çalışanlara ettiği hakaretler sosyal medyaya düştü.

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinin akp'li Belediye Başkanının, 2 belediye çalışanı kadına sendikadan istifa etmesi yönünde baskı yaptığı, istifa etmeyi reddeden personeli hakaret ederek belediyeden kovduğu görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.  
Hakkını aramaya gelen ve işten çıkarılma endişesi duyduğunu söyleyen kadınlara hakaret edip odadan kovan akpli şahıs, kadın çalışanlara, “Başkana karşı gelecek kadar cesaretlisiniz... Kim öğretti lan size bunları. Çık dışarı, terbiyesiz” dese de, kadın çalışanların kararlılığı kameraya yansıdı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saraçhane'de yapılan sığınmacılara destek mitinginde arbede çıktı Efsane oyuncu Tarık Akan'ın balmumu heykeli büyük beğeni topladı Halk TV kurucusu: Deniz Baykal ve kızı TV'yi usulsüz üstlerine geçirdi, parayı da ceplerine koydu S. Peker, böyle ifşa etmişti: Hırsızlık sizde, sapıklık sizde, her şey sizde