Ö. Özel'den tayyip'e sert yanıtlar: “Senin iktidarında Taybet Ana’nın cenazesinin 7 gün yerde kaldığını, hatırlamayacaksın''

2467 izlenme 03 Aralık 2025
Reklamlar
Özgür Özel’den tayyip'e ‘Cellat’ yanıtı:  
“Senin iktidarında Taybet Ana’nın cenazesinin 7 gün yerde kaldığını, elinde beyaz bayrakla giden kadınlara ateş açıldığını hatırlamayacaksın. 
Bir milletvekilinin annesinin cenazesine, senin döneminde saldırıldığını görmeyeceksin.  
S. Demirtaş, Sadece ‘Seni başkan yaptırmayacağız’ dedi diye 9 yıldır Edirne’de yatıyor.  

9 yıldır Figen Hanım’la Selahattin Demirtaş’ı hapiste tutacaksın. Kararları uygulamayacaksın. Sonra da CHP’ye ‘cellat’ tarifi yapacaksın. Tayyip Bey’e buradan ekmek çıkmaz. Geçti o dönemler.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hem ''Normalleşiyoruz'' deyip, hem de gazetelerinin fazla fazla alınmasını istediler. Kılıçdaroğlu'nu Eleştirmişti: ''Erdoğan'ın Kaçmasını Gerektirecek Bir Şey Yok Ortada' Parti Kuruyor mu? Ünlü Gazeteci O Soruların Kesin cevabını verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik çirkin sözlerine yandaşlar bile isyan etti.