Akp'li ulaştırma Bakanlığı Tarafından İşletilen Marmaray'da Arıza Sonucu Yolcular Raylarda Yürümek Zorunda Kaldı.

599 izlenme 12 Eylül 2021
Reklamlar
Marmaray, bugün Sirkeci İstasyonu yakınlarında arıza sonucu trende elektrikler kesildi.  Tren içerisinde dakikalarca mahsur kalan yolcular, kapıların açılmasıyla birlikte rayların üzerinde yürüyerek istasyona ulaştı.  

Yolcuların rayların üzerinde yürüyerek istasyona gitmesi cep telefonu kameralarına yansıdı. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü. 

  İBB Sözcüsü ise metrolarda ‘M' simgesinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ‘U' olarak değiştirilmesine göndermede bulunarak, “U'nun işlettiği Marmaray'da bugün sorun oldu diye birileri gibi mutlu olacak değiliz. Raylı sistemler hassas işletmelerdir, arızalar söz konusu olabilir. Harf polemiği yerine, İstanbul'a hizmette ortak çalışmayı ve kaliteli hizmeti artırmayı hedefliyoruz. Kazanan İstanbul olsun” mesajı paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul ve Ankara Anketlerinde Birilerini Çok Üzecek Sonuçlar Atatürk havalimanına kapatma garantisi vermişler: 'Kira sürecimizin başlaması için başka havalimanının faaliyette olmaması gerekir' Peker'i tehdit edip hakaretlerde bulunan şahsın özür videosu, sosyal medyada çok izlenenler arasına girdi 'Atatürk Havalimanı'nı sonsuza dek yok ettiler!'