akp'nin Ekrem İmamoğlu ve İBB'ye kurduğu bir kumpas daha ortaya çıkarıldı

487 izlenme 17 Ocak 2024
Reklamlar
akp'nin Ekrem İmamoğlu ve İBB'ye kurduğu bir kumpas daha ortaya çıkarıldı:

AKP'nin İBB Adayı geçtiğimiz günlerde karşılaştığı bir vatandaş, ‘Beykoz'da arsam yıkıldı, 5 yıldan beri kentsel dönüşüme girecekti. Kurtarın bizi.’ diyaloğu medyaya yansımıştı. Beykoz’da İBB’nin dönüşüm alanında yıkılan bina olmadığı ortaya çıktı. 

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için kara propaganda yürütmeye son sürat devam ediyorlar. Geçtimiz pazar günü bozuk otobüs olduğu iddia edilen bir otobüsle reklam filmi çektikleri ortaya çıkmıştı. Bu kez de kumpaslara yeni bir tane daha eklendi. İBB'nin akp Adayı, geçtiğimiz günlerde karşılaştığı bir vatandaş, ‘Beykoz'da arsam yıkıldı, 5 yıldan beri kentsel dönüşüme girecekti. Kurtarın bizi.’ diyaloğu medyaya yansımıştı. Beykoz’da İBB’nin dönüşüm alanında yıkılan bina olmadığı ortaya çıktı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gökhan Özoğuz'un sözleri Yandaşları Çıldırttı: Ülkeyi ilk kez bu kadar sahipsiz görüyorum. İyi Partili vekil akepe'lileri yerin dibine soktu Bu ne yaman çelişki ? Önce '31 Mart'ta desteklediniz ama oylar biraz eksik kaldı' Akepe'liler Üsküdar'da Oy çuvalı bekleyen Chp'lilere saldırmıştı. Saldıranlara değil Chp'lilere dava açtılar.