Akp'nin içişleri Bakanı Milleti Kışkırtarak Kendini Yuhalattı Sonra da Gözaltına Aldırdı.

2156 izlenme 17 Ocak 2026
Reklamlar
akp'nin İçişleri Bakanı, İstanbul’un Sultangazi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi ziyareti sırasında yurttaşlar tarafından protesto edildi.   

Edinilen bilgiye göre Soylu, mahalleden geçişi sırasında yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan, "Nasıl CHP bu, pkk ile kol kola girmiş. Hayırlı günler" sözlerini sarf etti.  

Başka karşıt partili seçmenlerle her karşılaştığı yerde gerilime sebep olan akp'li şahıs bu kez de İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan Gazi Mahallesi ziyareti sırasında ortalığın karışmasına neden oldu.  Soylu, mahalleden geçişi sırasında demokratik haklarını kullanarak kendisini protesto eden CHP'lilere ve yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan 'Oh ohhh' gibi tuhaf sesler çıkardı.

"Yuh" seslerinin yükselmesi üzerine polisler Soylu'ya tepki gösteren yurttaşları gözaltına almaya başladı ve protesto eden 7 kişi gözaltına alındı.

Polis Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan taşlı sopalı saldırıda seyretmişti


Bunlar da İlginizi Çekebilir

O akp'liyi yerin dibine soktu: 'Sen hapiste çürüyeceksin; Oraya son kez oturuyorsun, bunu herkes biliyor' Chp'li Vekil Gürsel Erol, Yandaşlara Ders Üstüne Ders Verdi Akp'li vekilden 6 partinin ortak hareket etmesine tuhaf yorum: ''Erdoğan ve cumhur ittifakını yok etmek için'' Sarıgül'den adam kazandı partisi genel başkanına: 'İnsanda biraz Ar damarı olacak'