Akp'nin içişleri Bakanı Milleti Kışkırtarak Kendini Yuhalattı Sonra da Gözaltına Aldırdı.

2372 izlenme 17 Ocak 2026
Reklamlar
akp'nin İçişleri Bakanı, İstanbul’un Sultangazi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi ziyareti sırasında yurttaşlar tarafından protesto edildi.   

Edinilen bilgiye göre Soylu, mahalleden geçişi sırasında yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan, "Nasıl CHP bu, pkk ile kol kola girmiş. Hayırlı günler" sözlerini sarf etti.  

Başka karşıt partili seçmenlerle her karşılaştığı yerde gerilime sebep olan akp'li şahıs bu kez de İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan Gazi Mahallesi ziyareti sırasında ortalığın karışmasına neden oldu.  Soylu, mahalleden geçişi sırasında demokratik haklarını kullanarak kendisini protesto eden CHP'lilere ve yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan 'Oh ohhh' gibi tuhaf sesler çıkardı.

"Yuh" seslerinin yükselmesi üzerine polisler Soylu'ya tepki gösteren yurttaşları gözaltına almaya başladı ve protesto eden 7 kişi gözaltına alındı.

Polis Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan taşlı sopalı saldırıda seyretmişti


Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 Mayıs'ta müjde vereceklerini ileri sürmüşlerdi o da yalan çıktı CHP Genel Başkan Yardımcısı: Üsküdar’da bir kapı numarasında 40 seçmenin kayıtlı olduğunu görünce gittik baktık. Akp'li meclis üyesinin evi çıktı. "Yanacak yer kalmadı, yangın öyle söndü. Helikopter yangın söndükten sonra geldi." Osmangazi köprüsünde yapılan usulsüzlüğü sürücü fark edince veznedeki görevli kaçtı