Akp'nin içişleri Bakanı Milleti Kışkırtarak Kendini Yuhalattı Sonra da Gözaltına Aldırdı.

2117 izlenme 25 Mayıs 2023
Reklamlar
Bu da Ekrem İmamoğlu'na hakaret ettirilen provokatör⬆

akp'nin İçişleri Bakanı, İstanbul’un Sultangazi ilçesine bağlı Gazi Mahallesi ziyareti sırasında yurttaşlar tarafından protesto edildi.   

Edinilen bilgiye göre Soylu, mahalleden geçişi sırasında yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan, "Nasıl CHP bu, pkk ile kol kola girmiş. Hayırlı günler" sözlerini sarf etti.  

Başka karşıt partili seçmenlerle her karşılaştığı yerde gerilime sebep olan akp'li şahıs bu kez de İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan Gazi Mahallesi ziyareti sırasında ortalığın karışmasına neden oldu.  Soylu, mahalleden geçişi sırasında demokratik haklarını kullanarak kendisini protesto eden CHP'lilere ve yurttaşlara otobüsünün mikrofonundan 'Oh ohhh' gibi tuhaf sesler çıkardı.

"Yuh" seslerinin yükselmesi üzerine polisler Soylu'ya tepki gösteren yurttaşları gözaltına almaya başladı ve protesto eden 7 kişi gözaltına alındı.

Polis Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan taşlı sopalı saldırıda seyretmişti


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Memur ve emeklilerin yeni zam oranları Adam kazandı Partisi Genel Başkanı, Katıldığı Programda Resmen terör estirmiş Sinan Oğan'ın iddiası: “Son 1 ay içerisinde 100.000’e varan sayıda yabancıya vatandaşlık verildiğine dair bize gelen bilgi var.” Gericiler ve ak troller yeni yayınlanmaya başlayan Kızıl Goncalar adlı dizideki bu sahnelerden çok rahatsız oldu.