Anadolu Ü. mezuniyet töreninde Ali İsmail Korkmaz pankartı açmak isteyen öğrencilere önce saldırıp sonra gözaltına aldılar.

419 izlenme 11 Haziran 2022
Reklamlar
Anadolu Üniversitesi mezuniyet töreninde Ali İsmail Korkmaz pankartı açmak isteyen öğrencilere önce saldırıp sonra gözaltına aldılar.
Bu görüntülere gazeteci Mustafa Hoş şu yorumu yaptı: Sanki büyük suç işliyorlar. en insani bir refleksi bile terörize ediyorlar. ortada ne suç var ne de başka bir şey. Ali İsmail Korkmaz kendi üniversitesinde tabii ki anılacak

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'nin flört etmeye çalıştığı parti için ne diyeceği merak ediliyordu. Tabi ki Şaşırtmadı Demokrat parti genel başkanı, ''İstanbul havalimanı'nın gerçek sahibi Erdoğan ve o kanalın sahibi Gökçek'tir' dedi İş Bankasından anlamlı 10 Kasım videosu Adana'da Polis Sadece Şiddet Uygulamakla Kalmamış.