All News
24 Şubat 2018 ( 2070 izlenme )
Reklamlar

Anıtkabir'de buluşan askeri öğrencilere gözaltı

Askeri öğrencilerin düzenlediği ve tüm izinleri alındığı iddia edilen "Anıtkabir'de buluşuyoruz" etkinliğine katılan askeri öğrenciler gözaltına alındı.

Bir gazetenin gazetesinin haberine göre, olay yerinde arbede yaşanmadığı belirtilirken, polisin, gruba "dağılın" uyarısı yaptığı belirtildi. Uyarının ardından çıkışa doğru yürüyen askeri öğrencilerin gözaltına alındığı aktarıldı.

18 ÖĞRENCİ GÖZALTINDA

Gözaltına alınan askeri öğrencilerle görüşmek isteyen avukatlara izin verilmeyip,"Savcıyı bekliyoruz" denildiği ifade edildi. Avukatlar ise, "Güvenlik şubenin, öğrencileri TEM'e teslim edildiğini, TEM ise teslim almadıklarını söylediler" diye belirtti.


18 öğrencinin gözaltına alındığı ifade edilirken, gözaltına alınanların arasında, KHK ile tasfiye edilen askeri öğrenciler ve aileleri de olduğu aktarıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doktorlara "Gidiyorlarsa bırakın gitsinler" demişti şimdi de pilotların zorla tutulduğu ortaya çıktı Sarayın işine yetişmeye çalışan yandaş, topuğunu çatlattı Askere sokağa çıkma izni veren yasayı 15 Temmuz'dan iki gün önce imzalamış Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi adayını çekecek misiniz sorusuna cevap verdi