Belediye Başkanına yapılan Kumpasın Perde Arkası Deşifre Oldu

27815 izlenme 03 Ekim 2020
Reklamlar
Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a kurulan kumpasın son halkasında ortaya Özışık kardeşler çıktı.

2016'dan bu yana devam bu süreçte aleyhlerine tam 81 tane dava açılan otelci Ahmet Orak ve ortakları hiçbirinden sonuç elde edemeyince çareyi yandaş internet sitesi işleten Süleyman Özışık ve kardeşi Mehmet Özışık’ta aramaya karar vermiş. Yaklaşık bir ay önce Didim’de boy gösteren Özışık kardeşler belediye başkanı Deniz Atabay’a aracılar üzerinde ulaşmaya çalışmış. Ancak aracılara da Özışıklar’a da randevu vermeyen Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a önerilen son uzlaşma formülü ise dudak uçuklattı.


Didim belediye başkanı Atabay, şunları anlattı: "Bunların oteline burada İkiz Kuleler deniyor. Bu otelin sahiplerine karşı açılmış 81 tane dava var. Daha önce başka yerleri için de yıkım kararı verildi ve uygulandı. Bu iki otelin durumu ise İmar Barışı yüzünden bu hale geldi. Ancak orada da hukuksuzluklar var. Hepsi dosyada mevcut. Bugüne kadar Didim Altınkum sahilinde 102 kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdik. Bunların otelleri için Danıştay süreci dahil yol bitti. Şimdi çaresiz uzlaşmak istiyorlar. Birileri üzerinden bize ulaşıp söyledikleri şu: Bizim şirketin İsveç’te yaşayan Türkiye’ye hiç gelmemiş bir ortağı var. Bütün bu yaşananları onun üzerine yıkarız. O da bir daha Türkiye’ye gelmez ve biz de haberimiz yok der, işin içinden çıkarız. Sizinle de bir şekilde uzlaşırız."

DİDİM’DEKİ KUMPASTA NELER YAŞANDI?
Didim Altınkum sahilinde sahip olduğu iki oteli 4 kattan 12 kata çıkaran Ahmet Orak’ın imara aykırı uygulamalarına karşı çıkan başkan Atabay’a önce bir kadın üzerinden kumpas kurulmuştu. Bu hesapları şaşan ve mahkemeden dönen rant çetesi işi belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın evini kurşunlatıp, İstanbul’da eğitim gören kızını kaçırtmaya kadar vardırdı.
Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen otellerin sahiplerinden Ahmet Orak bu süreçte aldığı cezalarla 3.5 ay cezaevinde kaldı.
Ortağı ise yurtdışına kaçtı. Son olarak yandaş internet sitesi işleten Özışık kardeşlerin ortaya çıkmasıyla bambaşka bir boyuta bürünen kumpasa dahil olan Mehmet ve Süleyman Özışık, Ahmet Orak’ı ortalarına aldırarak, biz seni tanımıyoruz videosu çekerek işin içinden kurtulmaya çalıştılar.
Ancak daha sonra ortaya çıkan fotoğraflarda Özışık Kardeşler tanımıyoruz dedikleri Ahmet Orak’ın oteline geliş-gidişlerinde son derece samimi şekilde öpüşmelerine ve karşılanmalarına nedense bir açıklama getiremediler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi ve CHP ittifakını anlamayanlara Erbakan Hoca ders verir gibi anlatıyor .. İhaleye Fesat karıştıran Firma tarafından makamındaki eşyalara el konan Zeydan Karalar'ın cevabı Kendi Elektrik Borcunu Ödemekten Aciz Akp'li Ağrı Belediyesi, Zincir Markete ait 5 Şubeyi Kapatarak Şov Yaptı CHP'li vekilden olay yaratan konuşma: Bu bütçe ülkeyi Araplar için darphaneye, Bulgarlar için AVM'ye, Suriyeliler için doğumhaneye çevirenlerin son bütçesi