Bir döner Firmasının Paylaştığı Tanıtım Filmi Olay Yarattı

8300 izlenme 08 Nisan 2022
Reklamlar
Bir döner firması paylaştığı reklam filminde gündeme dair tüm konuları eleştirel bir ağızla ele alarak zam, hayat pahalılığı, ülkesini umutsuzlukla terk eden gençler, sürekli gergin siyasi gündem gibi konulara yer verdi.  
'Tadımız kaçmasın, biz öyle demeyelim de böyle diyelim' diyerek akaryakıt zamlarından hepimizi karanlıkta bırakan saat uygulamasına, tatsız tuzsuz futbol liginden yurt dışına devasa beyin göçüne kadar pek çok konuya değinen reklam filmi, haliyle kısa sürede gündem oldu.
Son gelen bilgilere göre: firma reklam filmini tüm sosyal medya platformlarından kaldırmış, henüz bir açıklama yapmamalarına rağmen
bazı sosyal medya kullanıcıları bunun iktidar baskısıyla olduğunu ifade ediyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

''Almanya'ya gittim bir ekmek 10 Euro'' diyen yalancının maskesini bir gurbetçi düşürdü Son zamanların en dikkat çekici sokak röportajı sosyal medyada viral oldu 'Yüzünde meymenet bile yok'' Bir Gurbetçi Gerçekleri tek tek anlattı: ''Doğruyu söylemiyorlar, Orayı kötülüyorlar ama. . '' Akp'den milletvekili olan şahıs, Atatürk tişörtü giyeceğim diye milleti ayağa kaldırmanın alemi var mı?