Bir Halk Nasıl Aşağılanır? Bu Skandala tepki yağıyor

8226 izlenme 13 Mayıs 2021
Reklamlar
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, ‘Go Türkiye’ isimli seyahat rehberi platformunun yabancı turistler için hazırladığı reklamda turizm çalışanlarının “Aşılandım” yazılı maskeler takması çok sayıda tepki topladı. 
Akp'li Mevlüt Çavuşoğlu’nun geçtiğimiz günlerde “Turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız ki tedbirlerimizi alalım” sözlerinin ardından yayınlanan bu reklam kamuoyu tarafından sert tepki aldı. Platformun Twitter hesabında paylaşılan videonun üstüne İngilizce “Temizlenmiş tatil köyleri ve aşılanmış personel! Biz buna turizm için çifte güvenlik diyoruz” diye yazıldı.
Videoya tepki gösterenlerden biri olan Gazeteci İsmail Saymaz şunları yazdı: ''Turizm Bakanlığı, ülkemizi tanıtmak için hazırladığı videoda, turistlere aşılanmış çalışan vaadinde bulunuyor. Çalışanlar reklamda “Ben aşılıyım” yazılı maskeyle hizmet veriyor. Neyse ki kulaklarına küpe takmamışlar. Kendi ülkemizde bu kadar aşağılanmayı hak etmiyoruz''

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip'in 2020 Yılında Yaptığı Konuşma Yeniden Gündemde: 'Dolar 10 TL Olacak hazine iflas edecekti' Akp'nin kendi yaptırdığı ankette tayyip'i üzecek sonuç Tank yapacağız diye Ordunun fabrikasını Katar'a peşkeş çekmişlerdi. Peki Tankta son durum ne? Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programdaki bu 2.5 dakikalık bölüm yoğun ilgi gördü.