Depremde ölü sayısının artma nedenlerinden biri olarak gösterilen imar affının altında, akp İstanbul adayının imzası var.

919 izlenme 07 Ocak 2024
Reklamlar
Depremde ölü sayısının artma nedenlerinden biri olarak gösterilen imar affının altında, akp İstanbul adayının imzası var.
21 Haziran 2019 yılında bu videoyu paylaşarak şunları yazmış: Yaklaşık 10 milyon 350 bin kişinin başvurduğu İmar Barışı sürecini bu ay sonu itibariyle tamamlıyoruz. İmar Barışına başvuru yapan vatandaşlarımızın yapı kayıt belgelerini alıp, imar barışından faydalanmaları için ödeme sürecimiz 30 Haziran’da bitiyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çok bilinmeyen Menderes Gerçekleri Skandal. Müezzin kadın soyunma kabininde video çekerken yakalandı Osmanlı fedaisi olduğunu iddia eden şahıstan tuhaf hareketler Hapse kimin atılacağına, kimin çıkarılacağına bakın kimler karar veriyormuş?