Fenerbahçe Kulübü, 19 Mayıs öncesi büyük beğeni toplayan bir Atatürk portresi hazırladı.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda hazırlanan portre için onlarca gönüllü görev yaptı ve 60.000 farklı renkte bardak ile dev bir Atatürk portresi hazırladı.
Fenerbahçe'den konu ile ilgili yapılan bilgilendirme şu şekilde;
Gazi Mustafa Kemal Atɑtürk’ün 19 Mayıs 1919’dɑ Samsun’dɑn bɑşlattığı bağımsızlık hareketi, milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurttɑ dalga dalga yayılmış ve milli mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. İşgal güçleri karşısında verilen bu çetin çaba sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk ilke ve devrimleriyle pekiştirilmiş ve Türk gençliğine armağan edilmiştir. Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en yüce görevidir.
Mansur Yavaş'ın Cumhuriyet Bayramına özel hazırlattığı video büyük ilgi gördü
Enflasyonun Yıllık %9.26 Olduğu Palavrasını Fox Haber 'Gülmek Serbest' Başlığı Altında Mercek Altına Aldı
Akit yazarı: Sadece 'Reis'e değil, Akar ve Güler'e de 'gazi' unvanı verilmeli
Akp'li Kocaeli belediyesinin elemanları, CHP'li İzmit belediye personeline saldırırken, akp'li bir meclis üyesi kendini yerlere attı
BAROLAR BİRLİĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ. SONUÇLARIN AÇIKLANMASIYLA BİRLİKTE BÜYÜK COŞKU YAŞANDI.
Anketçi M. Ali Kulat şu an devam eden anket çalışmasının şaşırtıcı ilk bulgularını açıklayıp 2. tura kalıp kalmayacağı hakkında önemli detay verdi.
Ekrem İmamoğlu Verdiği Sözü Tutup Batman'daki Düğüne Katılıp Halay Çekip Horon Tepti
Akepe'li il başkanından tuhaf açıklama hem kazandıklarını iddia etti hem de sonuçlara itiraz edeceklerini
Deprem Bölgesinde hala millet bahçesi yapıldığını belirten Cemal Enginyurt: Millet mi bıraktınız da Bahçesini yapıyorsunuz?
Geride Bıraktığımız 10 Kasım'ın en güzel videolarından biri
Dolar fiyatı nasıl düşer rahmetli Mennan usta yıllar önce anlatmış
Ekrem İmamoğlu, Saldırılar Sürerken Polislere Neden Müdahale Etmediklerini Sorduğu Anlar
Kılıçdaroğlu yanlısı gibi gözükmeye çalışan kripto akp'li şahıslar, her fırsatta E. İmamoğlu'na saldırıyor.
Meral Akşener , 19 Mayıs açıklamasında Atatürk'e yer vermeyen İsmail Kahraman'a çok sert çıktı