Cami Sattıkları Hatırlatılınca İBB meclisinde kavga çıkardılar.

3692 izlenme 19 Ocak 2024
Reklamlar
Cami Sattığı Hatırlatılınca İBB meclisinde kavga çıkardılar.
Esenler'in akp'li belediye başkanı konuşurken, CHP sıralardan 'Cami sattınız' seslerinin yükselmesi üzerine İBB Meclisinde kavga çıktı.

Esenler'in akp'li Belediye Başkanının konuşması sırasında CHP grubundan meclis üyeleri, kendisinin Esenler ilçesinde cami arazilerini sattığını söyledi. Göksu'nun “Haddini bileceksin, hadsiz. Terbiyesiz. Biz cami satmayız, cami yaparız, siz cami yıkarsınız” sözleri gerilime neden oldu.  Meclis üyeleri birbirinin üzerine yürüdü. Oturumu yöneten şahıs, oturuma ara verdiğini söyleyerek meclis üyelerinden salonu boşaltmasını istedi. Ancak meclis üyeleri meclisten çıkmadı ve aralarındaki gerilim bir süre daha devam etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erkan Baş, o şahıs hakkında konuştu: 'Ben bu seçimi kazanamazsam da geleceğimi düşünmem gerekir’ gibi ifadeleri arkadaşlarımıza söylüyor' Erdoğan, Ezici yenilginin acısını çıkarmaya çalışıyor. Belediyelerin bir yetkisi daha ellerinden alındı Paylaştığı 11 tweet gündem oldu. Artık İyice şaşırdılar. Zincir markete götürdükleri çocuklara bozkurt işaretiyle slogan attırıp kameraya çektiler.