Camilere İmam Diye Teröristleri mi Görevlendiriyorlar? 28 Mayıs Akşamı İçin Ayaklanma Çağrısı Yaptı

2827 izlenme 21 Mayıs 2023
Reklamlar

İstanbul Sultangazi’de Cebeci Camii imamı Murat Gündoğdu’nun Cuma namazı hutbesindeki skandal sözleri tepkilere sebep oldu.

Cep telefonu ile çekilen görüntülerde, imam Gündoğdu’nun “Kardeşim, silahlarınızı hazırlayın. 28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu. Hodri meydan. Nedir bu sizden çektiğimiz? 80 yıldır bu ülke sizden ne çekiyor, Er***eni d**llerinden ne çekiyor. Bu kadar şehitlerimiz var” ifadelerini kullandığı görüldü. Bu ifadelerin ardından camideki yurttaşlar, imam Gündoğdu’ya tepki gösterdi.

Öte yandan yukarıda adı geçen şahsın neredeyse her cuma günü iktidarı savunup parti propagandası yaptığı ve yurttaşların da bu durumdan şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Alıntı: Birgün

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABD'den Reza Zarrab Hakkında Şok Karar. Mersin Belediye başkanı Vahap Seçer, Ahlaksız Algı Oyununa Tepki Gösterdi Şam Değil Esenyurt - Ağrı'da Bir Kamyon içerisinde yapılan arama ve sonuç Zeydan Karalar'dan 'şehit eşini kovdu' iftirasına videolu cevap!