CHP'nin orman yangınlarına erken müdahale ve ulaşım kolaylığı sağlanması amacıyla sunduğu önergeyi akp ile mhp reddetmişti.

2667 izlenme 30 Temmuz 2021
Reklamlar
CHP'nin orman yangınlarına erken müdahale ve ulaşım kolaylığı sağlanması amacıyla sunduğu önergeyi Akp ile Mhp reddetmişti. 

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve 25 CHP’li milletvekilinin imzası ile orman yangınlarına erken müdahale ve ulaşım kolaylığı sağlanması amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan meclis araştırması önergesi Akp ve Mhp oylarıyla 2019'un Aralık ayında reddedilmişti

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çirkef Yandaş, "Birileri ülkeyi yemeye devam ediyor" diyen oyuncuyu tehdit etti Sığınmacılar üzerinden oy devşirmeye çalışan Ü. Özdağ'ın yardımcısının vatandaşlık pazarladığı ortaya çıktı. İyi Parti Kongresinde Kavga Çıkmasını Bahane Edip Nerelere Bağlayıp Nasıl Saldıracaklarını Şaşırdılar. Naci Görür: "Bizim zamanımızda devlet adildi. Şimdiki anlayış olsa, biz zaten bir yerlere gelemezdik."