Chp Seçim İşleri Sorumlusu 2018 seçimlerinde 'Adam kazandı' olayının bilinmeyen perde arkasını anlattı. Meğerse neler olmuş neler

9257 izlenme 01 Şubat 2025
Reklamlar
Chp Seçim İşleri Sorumlusu 2018 seçimlerinde 'Adam kazandı' olayının bilinmeyen perde arkasını anlattı: 

Onursal Adıgüzel seçimden önce randevu alıp seçim güvenliği brifingi vermeye gidiyor, 4 saat bekletiyor ve görüşmüyor. Seçim günü iddia ettiği gibi Onursal Adıgüzel'e ulaşmaya çalışmıyor. Adam kazandı deyince görevliler sandığı bırakıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel, akepe'li grup başkan vekiline kapak üstüne kapak yaptı Ruşen Çakır: "Can Atalay'ın terörist olmadığını en iyi onlar biliyor, güç oyunu oynanıyor ve onun üzerinden hepimize gözdağı veriyorlar' Hatay, Gaziantep, Konya, Kilis gibi bir çok yerde halk sokağa indi Havuz Kanalında yayınlanan 2018 yapımı filmde, “Zaten akaryakıt dolarla, dolar olmuş 4 lira” repliğinin sansürlendiği görüldü.