Hatay, Gaziantep, Konya, Kilis gibi bir çok yerde halk sokağa indi

828 izlenme 02 Temmuz 2024
Reklamlar
Kayseri, Hatay, Gaziantep, Konya, Kilis, Antalya Serik gibi bir çok yerde halk sokağa indi, büyük çoğunluğu protesto yürüyüşü yapan kitleler "Devlet yoksa millet var" sloganları attı
Protestolar farklı kentlere de sıçradı Kayseri'de dün bir çocuğa istismarda bulunulduğu iddiasının yayılması üzerine Suriyelilere dönük protestolar bugün farklı kentlere de yayılarak devam etti. Öte yandan Kayseri'de olayların bugün de kimi mahallelerde sürdüğü bildirildi. 

Hatay'ın Suriye sınırındaki Reyhanlı ilçesinde halk yürüyüş yaparken.
Suriyelilerin yoğun yaşayıp gettolaştığı bölgelerde polisin özel önlem aldığı belirtiliyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB'ye yönelik kurulan kumpaslarda, a haberi geçen kanalları anlattı: ''Yaptığınız gazetecilik değil, utanmıyor musunuz?'' Fatih Altaylı: ''Siz bundan korkmuyor ve hatta normal buluyorsanız benim diyecek sözüm yok." Türkiye'nin kanser alanında uzman, tek eğitim ve araştırma hastanesini de rant uğruna kapatıyorlar. Ekrem İmamoğlu'nun sözleri birilerini yine çok rahatsız edecek.