Ekrem İmamoğlu'nun zoom toplantısı sızdırıldı (14 dakikalık tamamı)

848 izlenme 21 Temmuz 2023
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi kurmaylarının Zoom üzerinden yaptığı toplantının yaklaşık 15 dakikalık kısmı YouTube üzerinden yayımlandı.


Toplantıda 9 katılımcı bulunurken, CHP'de üst düzeyde görev yapan isimlerden Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek ve Gökhan Günaydın yer alıyor. Videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, toplantıya katılan ancak ismi ve görüntüsü olmayan ‘Katılımcı’ isimli kullanıcının kim olduğunu 2 kez sorması dikkat çekiyor. 

Yayımlanan kayda göre toplantıda yer alan kişiler Parti Meclisi'ni (PM) toplantıya çağırmak için bazı üyelerin imzalayacağı bir metin hakkında konuşuyor. Toplantıyı yöneten CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, söz konusu metnin Bülent Tezcan tarafından kaleme alındığını söylüyor.

Toplantıda Tezcan tarafından yazılan dilekçenin kimler tarafından imzalanacağı, ne zaman genel merkeze verileceği ve basına nasıl duyurulacağı gibi konular da konuşuluyor. CHP'li yöneticiler, başka üst düzey isimlerden de bahsederek kampanyaya katılacaklarını ifade ediyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'nin İBB adayı protesto edildi Chp ve İyi parti anlaştı liderler ortak basın toplantısı yaptı Uğuroğlu: İmamoğlu'na mazbatası bugün verilecek Suskunluğunu bozan M. Yavaş, kendisini korkaklıkla suçlayan Akşener'e zıpkın gibi cevaplar verdi